Nurmon Hieronta ja Hyvinvointi
Ajanvaraus:
Varataksesi ajan, soita tai lähetä sähköpostia, tai käytä nettiajanvarausta. 90 minuutin hierontojen varaukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Ethän tule hierontaan jos sinulla on nuhaa, yskää, kuumetta tai muita flunssan oireita.

Ensimmäistä kertaa hierontaan:
Kun tulet ensimmäistä kertaa, voit täyttää esitietolomakkeen jo kotona ja palauttaa sen saapuessasi, tällöin säästät hieronta-aikaasi. Avaa esitietolomake tästä (pdf). Voit toki täyttää esitietolomakkeen myös paikanpäällä.

Mikä hieronta sinulle:
30 min: Akuuttiaika, esim. niska- tai selkäkramppiin.
Tällä harvoin saavutetaan pitkäkestoista vaikutusta, toinen, miellään pidempi, hierontakerta on erittäin suositeltu. Varattavissa vain puhelimitse.
45 min: Esim. selän ja niska-hartiaseudun hieronta tai niska-hartia seudun ja käsien hieronta tai alaraajojen hieronta. Varattavissa puhelimitse, sähköpostitse tai nettiajanvarauksella.
60 min: Niinsanottu puolihieronta, eli selän, niska-hartiaseudun ja käsien hieronta tai vaihtoehtoisesti alaselän ja alaraajojen hieronta. Varattavissa puhelimitse, sähköpostitse tai nettiajanvarauksella.
90 min: Niinsanottu kokohieronta, eli käydään koko kroppa kerralla hieroen läpi. Varattavissa vain puhelimitse tai sähköpostitse.

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hierontasuunnitelma asiakkaan vaivojen tai toiveiden mukaan. Hierontasuunnitelmassa otetaan lisäksi huomioon käytettävissä oleva hieronta-aika.

Ajanvarauksen peruminen:
Ajanvarauksen maksuton peruminen viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä puhelinnumeroon 040 327 9381, ei sähköpostilla tai sometilien kautta.

Viime hetken perumisesta peritään 50% hinnasta. Kokonaan perumatta jätetystä ajasta peritään 100% hinnasta.

Ajanvaraus puhelimitse onnistuu parhaiten:
Ma - To: klo 8:00 - 19:00
Pe: klo 8:00 - 13:00
Jos en vastaa puhelimeen, jätäthän viestin vastaajaan tai lähetä viesti niin otan yhteyttä.